Beste ruiters,

 

De voorbereidingen voor de Kerst Indoor Wierden zijn in volle gang! Wij verheugen ons er enorm op jullie te mogen ontvangen vanaf 24 december tot en met 28 december op manege de Vossenbos in Wierden. Het bestuur en alle vrijwilligers doen weer hun enorme best om er ook dit jaar weer een sfeervol, warm en gezellig concours van te maken!

 

Naast de mooie prijzen die er te winnen vallen is er ook altijd ruimte is voor een hapje, drankje en de nodige gezelligheid voor jong en oud.

 

Voor de volledigheid willen we graag de volgende faciliteiten onder de aandacht brengen:

 

 

Oefenspringen: 

Wanneer :         24 december

Hoe laat:            10.00 - 15. 00 uur

Kosten:              8,- per rondje

Opgave:             per mail naar springponieswierden@gmail.com  o.v.v. categorie/hoogte/ naam.

 

Op 24 december willen we de mogelijkheid bieden om oefen te springen in de mooi aangeklede hal van Kerst Indoor Wierden. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen de tijden wat veranderen.

  

Finale rubrieken:

Wanneer:          28 december

 

De beste deelnemers over de parcoursen op 26 en 27 december kunnen zich plaatsen voor de ‘grote finale’ op 28 december.

De overige combinaties die zich niet geplaatst hebben voor de grote finale kunnen meedoen in de ‘kleine finale’. Kwalificatie voor de finales is alleen mogelijk als je beide parcoursen heb gereden.

 

Showrubriek 

Wanneer:         ?

 

 Na het succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar opnieuw een showrubriek georganiseerd met een goed gevulde prijzenpot. Het is niet alleen leuk om mee te doen in deze rubriek maar het zorgt ook voor een sensationele strijd om naar te kijken! Ruiters uit heel Nederland komen hier naar toe om die goed gevulde prijzenpot te winnen. Teamspringen is voor ruiters in de klasse M/Z/ZZ of paarden vanaf de klasse B.

 

 

 Stalling 

Het is mogelijk om tijdens het evenement stallen te huren. Dit zijn overdekte stallen met zaagsel.

 

Kosten:       € 80,- inclusief 1 baal zaagsel. Voor het gehele evenement.

Reservering: Stuur een mail naar springponieswierden@gmail.com.

 

Afmelding stallen na 1-12-2021 = stalgeld verschuldigd. Let op: Er zijn maar een  beperkt aantal stallen beschikbaar. Stallen op eigen risico!

 

 

Pin mogelijkheden

Dit jaar zal het voor het eerst mogelijk zijn om inschrijvingen en stallingsgeld te pinnen op het secretariaat. Ook de munten kunnen contant en met de pin gekocht worden.