Kerst Indoor Pony's Wierden

 

  

Kerst Indoor Wierden 2022

 

 

Welkom op de pagina van Kerst Indoor Pony's Wierden!

 

Kerst Indoor is uitgegroeid tot een sportief en gezellig meerdaags springevenement in oost Nederland voor de jeugd tot en met 18 jaar. Het evenement wordt op dag drie afgesloten met een finale dag. Ruiters die hebben deelgenomen aan de twee parcoursen kunnen zich plaatsen voor de grote finale. In deze finales zorgen we voor leuke extra prijzen naast onze goed gevulde prijzenpotten!

 

Kerst Indoor Wierden zal dit jaar plaatsvinden op 24, 26, 27 en 28 december 2022. Dit jaar hetzelfde concept maar toch met nieuwe rubrieken!

 

Op zaterdag 24 december zal er dit jaar voor het eerst een Kerst Indoor Bixie dag georganiseerd worden. Een mooie kans voor het aanstormende jeugd talent om kennis te maken op de wedstrijdsport in een mooie aangeklede accommodatie.

 

Maandag 26 en dinsdag 27 december is het de beurt aan de pony’s en paarden. Door op beide dagen te starten kunnen ruiters/amazones zich kwalificeren voor de finale op woensdag 28 december. Ook dit jaar gaan we weer voor een goed gevulde prijzenpot zorgen en leuke extra prijzen.

 

Tijdens Kerst Indoor Wierden zal er ook weer een showrubriek plaatsvinden. Dit jaar weer het bekende “teamspringen” waarbij teams van 4 ruiters strijden om de overwinning!

  

 

Naast de sportieve wedstrijd bieden wij ook verschillende faciliteiten aan. Zo hebben we de mogelijkheid tot het huren van stallen voor de pony's en paarden. Kom je van ver en zoek jullie een slaapplek voor het evenement, dan bieden wij verschillende opties voor groepsaccommodaties of gezinshuisjes in de B&B of het bungalowpark op maximaal 2 km van het evenement. Mogelijkheden tot het aansluiten van de vrachtwagen op stroom is ook een mogelijkheid tijdens het evenement.

 

Wil je meer weten over het meerdaagse Kerst Indoor Wierden evenement lees dan verder onder de kopjes: 'dagindeling' en 'faciliteiten'! 

 

Download
Wedstrijd informatie Kerst Indoor 2022
Wedstrijdinformatie Kerst 2022.pdf
Adobe Acrobat document 395.6 KB