Kerst Indoor Pony's Wierden

 

  

Kerst indoor 2021 afgelast!

Nieuw meerdaags evenement op 26,27,28 april 2022 

 

Welkom op de pagina van Kerst Indoor Pony's Wierden!

 

Kerst Indoor is uitgegroeid tot een sportief en gezellig meerdaags springevenement in oost Nederland voor de jeugd tot en met 18 jaar. Het evenement wordt op dag drie afgesloten met een finale dag. Ruiters die hebben deelgenomen aan de twee parcoursen kunnen zich plaatsen voor de grote finale. In deze finales zorgen we voor leuke extra prijzen naast onze goed gevulde prijzenpotten! 

 

Helaas kon Kerst Indoor 2021 niet plaatsvinden vanwege de toen geldende corona maatregelen. De organisatie heeft besloten om het meerdaagse evenement te verplaatsen naar 26, 27 en 28 april 2022. Het meerdaagse Koningsdag evenement heeft dezelfde opbouw als Kerst Indoor, zo kan er op 26 en 27 april parcoursen gereden worden om je te plaatsen voor de finale op 28 april waarbij we weer goed gevulde prijzenpotten hebben en leuke extra prijzen!

 

Naast de sportieve wedstrijd bieden wij ook verschillende faciliteiten aan. Zo hebben we de mogelijkheid tot het huren van stallen voor de pony's en paarden. Kom je van ver en zoek jullie een slaapplek voor het evenement, dan bieden wij verschillende opties voor groepsaccommodaties of gezinshuisjes in de B&B of het bungalowpark op maximaal 2 km van het evenement. Mogelijkheden tot het aansluiten van de vrachtwagen op stroom is ook een mogelijkheid tijdens het evenement.

 

Wil je meer weten over het meerdaagse Koningsdag evenement lees dan verder onder de kopjes: 'dagindeling' en 'faciliteiten'! 

 

Download
Wedstrijdinformatie Koningsdag evenement
Wedstrijdinformatie koningsdag evenment
Adobe Acrobat document 205.4 KB