Kerst Indoor Pony's Wierden

 

 

Kerst Indoor Pony's Wierden 2021

 

Kerst indoor 2021 afgelast!

Nieuw meerdaags evenement op 26,27,28 april 2022 

 

Welkom op de pagina van Kerst Indoor Pony's Wierden!

 

Kerst Indoor is uitgegroeid tot een sportief en gezellig meerdaags springevenement in oost Nederland voor de jeugd tot en met 18 jaar. Het evenement wordt op dag drie afgesloten met een finale dag. Ruiters die hebben deelgenomen aan de twee parcoursen kunnen zich plaatsen voor de grote finale. In deze finales zorgen we voor leuke extra prijzen naast onze goed gevulde prijzenpotten! 

 

Naast de sportieve wedstrijd bieden wij ook verschillende faciliteiten aan. Zo hebben we de mogelijkheid tot het huren van stallen voor de pony's en paarden. Kom je van ver en zoek jullie een slaapplek voor het evenement, dan bieden wij verschillende opties voor groepsaccommodaties of gezinshuisjes in de B&B of het bungalowpark op maximaal 2 km van het evenement. Mogelijkheden tot het aansluiten van de vrachtwagen op stroom is ook een mogelijkheid tijdens het evenement. 

 

Tevens willen wij de ruiters en amazones op 24 december de mogelijkheid bieden om oefen te springen in de mooi aangeklede hal van Kerst Indoor Wierden.

 

Graag zien wij jullie op het mooie meerdaagse jeugdevenement in 2021!