Nieuwsbrief 2020

 

Nieuwsbrief - juli 2020

 

Beste leden en vrijwilligers,

 

Door de coronamaatregelen is de afgelopen periode anders verlopen dan we gewend zijn, maar om jullie toch op de hoogte te houden van de activiteiten en gebeurtenissen willen we jullie door middel van deze nieuwsbrief informeren.  
 

75 Jaar RV de Eschruiters
5 Oktober bestaat RV de Eschruiters 75 jaar. Gezien het COVID-19 virus zullen wij dit jaar geen jubileum concours organiseren. Wij willen het natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom zullen wij het jubileum concours naar 2021 verplaatsen.
 
De klassen BB tot en met 140 zullen verreden worden met onder ander een receptie waarin aandacht wordt besteed aan ons jubileum. Zodra de data en verdere informatie bekend is zullen wij jullie zo spoedig mogelijk informeren.

  

Onderhoudsmedewerker  

De afgelopen tijd werden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd door een onderhoudsmedewerker. Het contract van de onderhoudsmedewerker is beëindigd en helaas hebben we momenteel veel achterstallig onderhoud.  


Kantine/verbouwing

We zijn met vrijwilligers hard aan de slag geweest om de kantine een update te geven. De kozijnen zijn vervangen en daarnaast is ook de binnenzijde van de kantine volledig vernieuwd. Rond de maand september zal er tevens ook nieuw meubilair geplaatst worden in de kantine. De volgende stap die we willen maken is het vernieuwen van de keuken in combinatie met een overkapping aan de achterzijde van de manege.  

 

DYF en Outdoor Wierden  

Dutch Youngster Festival en Outdoor Wierden hebben we helaas vanwege de coronamaatregelen en de geldende richtlijnen moeten annuleren. Maar in juni zijn wij door de KNHS benaderd om de landenwedstrijd voor de jeugd dit jaar alsnog te organiseren namens Nederland.  

Na goed overleg en diverse gesprekken is besloten om CSIO DYF te organiseren van 13 tot en met 16 augustus 2020. Aansluitend zal CSI Outdoor Wierden van 20 tot en met 23 augustus worden georganiseerd. Dit betekent dat we de komende weken erg druk zijn om de accommodatie gereed te krijgen voor dit prachtige evenement, wat al jaren een grote bijdrage levert aan onze vereniging.  

 

Graag zouden we van jullie hulp gebruik willen maken om de accommodatie weer op peil te krijgen en dit evenement tot een succes te laten verlopen. Via het inzetrooster is de opgave voor de vrijwilligersdiensten inmiddels online gezet. De komende weken zullen we overdag en s ’avonds diverse werkzaamheden uit gaan voeren waar zowel jong als oud mee kunnen helpen. Op het whiteboard bij de jurytoren worden de diverse taken en contactpersonen aangegeven.  

  

Eurojump

De dagen van Eurojump en de trainingsdagen waren erg succesvol. Op 28 juli 2020 zal er nog een dag Eurojump plaatsvinden.  

  

Indoor Wierden  

Dit jaar gaan we weer een Indoor Wierden organiseren als dit mogelijk is volgens de Gemeente Wierden en de coronamaatregelen. Echter zal Indoor Wierden dit jaar anders zijn dan de afgelopen jaren. Het voornemen is om dit jaar terug te gaan naar de basis. Het bestuur van Indoor Wierden heeft de afgelopen weken gesprekken gevoerd met sponsoren en ruiters. Dit heeft, zo we er nu naar kijken, geleid dat we dit jaar geen internationaal maar nationaal concours gaan organiseren met de allure van een internationaal concours. Zodra we er helemaal uit zijn met het bestuur van Indoor Wierden en het Algemeen Bestuur zullen we hier meer bekend over maken.  

  

We hopen jullie geïnformeerd te hebben over de activiteiten en gebeurtenissen bij de manage. Daarnaast is in de komende periode alle hulp erg welkom en we zien jullie graag bij de manege tegemoet!  

  

Allen alvast bedankt voor jullie hulp en inzet!  

  

Met vriendelijke groeten,

Algemeen Bestuur RV de Eschruiters