Regels Kerst Indoor

Kerst indoor 2021 afgelast!

 

Nieuw meerdaags evenement op 26,27,28 april 2022

 

Door de huidige coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om de volgende regels in acht te nemen die door de KNHS zijn opgesteld:

 

1. Programma van 8:00u tot 17:00u

Het programma zal in de ochtend om 8:00u beginnen om alle rubrieken te laten verrijden. Is het niet mogelijk om te komen, meldt je dan zo snel mogelijk af. Dan kunnen wij nog iemand ander blij maken met een startplek. Kosteloos afmelden kan hierdoor tot 18 december!

 

2. QR- controle en mondkapjesplicht

Het CTB zal ook tijdens Kerst Indoor verplicht zijn. De QR-codes zullen dagelijks bij de ingangen en op het secretariaat worden gecontroleerd. Het CTB geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit betekent dat kinderen niet gecontroleerd worden. Na het scannen van de QR-codes zullen bandjes uitgedeeld worden zodat iedereen maar eenmalig gecontroleerd hoeft te worden. Het dragen van een mondkapje wordt verplicht bij verplaatsing in de manege. Indien mensen op een plek zitten of aan het rijden zijn mag het mondkapje af.

 

3. Publiek tijdens evenement

De overheid heeft besloten dat er geen publiek aanwezig mag zijn bij amateursporten. Dit betekent dat een ruiter alleen een coach/begeleider mee mag nemen naar het evenement. Let hier dan dus ook op dat het maximaal aantal personen dat mee komt beperkt is!

 

4. Horeca

Er geldt een verplichte sluitingstijd voor de horeca van 17.00u in de avond. Dit betekent dat de keuken op zal zijn tot 17.00u. Tijdens de openingstijden is een CTB en een vaste zitplaats verplicht. Op verschillende plekken in de accommodatie zullen zitplekken aanwezig zijn zodat iedereen geplaceerd kan eten en drinken.

 

 

 

Wil je door de huidige regels afmelden?

Geef dit dan voor 18 december door via springponieswierden@gmail.com