Wierden, september 2017 Beste leden,

Op zaterdag 30 september a.s. worden de jaarlijkse Clubkampioenschappen gehouden. Het programma van deze dag voor de afdelingen Paarden en Pony’s bestaat uit meerdere onderdelen; waarvan dressuur, springen en de cross meetellen voor het Allround Kampioenschap. In de discipline dressuur en springen zullen afzonderlijke

kampioenschappen worden verreden. Zowel voor de paarden als voor de pony's zijn hiermee aparte prijzen te verdienen. De Allround Kampioen van de paarden en de pony’s ontvangt een wisselbeker met daarin zijn of haar naam en het jaartal gegraveerd.

Ruiters en amazones die in aanmerking willen komen voor bovengenoemde prijzen moeten uitkomen in de klasse waarin ze officieel starten, minimaal in de klasse B en een geldige startpas hebben. Gelegenheidscombinaties en eventuele recreanten rijden HC.

Het programma begint ’s morgens om 9.00 uur met het onderdeel dressuur. De onderdelen springen en cross zullen ’s middags verreden worden. Voorafgaand aan het springen is er gelegenheid tot parcours verkennen, nadat we gezamenlijk het parcours hebben opgezet. Ook het opruimen van het parcours doen we met z’n allen. De huldiging van de kampioenen vindt plaats rond 20.45 uur.

‘s Avonds is er een barbecue voor alle leden, vrijwilligers en hulpen van de gehele club en alle daarbij behorende stichtingen. De barbecue wordt u dit jaar aangeboden door de Eschruiters. Dus schroom niet en komt allen! Tijdens deze avond zullen de kampioenen worden gehuldigd en de overige uitslagen bekend gemaakt worden.

OPGAVE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN VOOR woensdag 27-09-2017, daarna is Deelname/ inschrijving niet meer mogelijk.

Per mail inschrijven zowel Paarden als pony’s:

carolienwissink@gmail.com

OPGAVE FEESTAVOND VOOR 22-09-2017

·             Dik Schuttevaar 06-53714839

·             Opgave verplicht

 

Als organisatie wensen we iedereen een fijne dag en de deelnemers veel succes.

Wij zouden het fijn vinden wanneer iedereen, dus ook niet rijdende leden en ouders deze dag komen meemaken en dat iedereen daarnaast zoveel mogelijk de handen uit de mouwen wil steken. Met name in de cross zijn minimaal 15 mensen nodig, als hindernis controleur. Ook wanneer je zelf aan een onderdeel meedoet, kun je daarna helpen om ook de rest van de dag goed te laten verlopen. Alvast bedankt!!!

Opgave hulpen bij Seine Meulman. Mail adres: seinemeulman@hotmail.nl

Met vriendelijke groet,